Aangrijpende beschrijving van de (innerlijke) weg van de mens

HB – Deel 2 – Geen verlossing zonder kruis X

Lees de achterkant
Bekijk de inhoudsopgave
Bekijk een fragment
Bestel het boek

Dit HB-boek (deel 2) is een open en eerlijk dagboekverslag van een zeer moeizaam en herkenbaar proces, dat de weg symboliseert die we allemaal aan het bewandelen zijn. Niemand uitgezonderd. Ware onthechting en het transparant maken van het ego is nu eenmaal een enorme uitdaging. Leven na leven, laag voor laag. Er zijn geen pasklare antwoorden, want het gaat om gevoel. Maar tijdens deze zoektocht doorlopen we allemaal het proces van ‘voelen, weten, (in)zien, toepassen, loslaten en afsluiten’.

Geen verlossing zonder kruis X!

Inleider, samensteller en uitgever is Ronald Jan Heijn. Dit HB-boek beschrijft de laatste jaren van de aanloop van de Wereldvernieuwer Harry Beckers (HB) en is een vervolg op deel 1, ‘HB, een nieuwe tijd breekt aan’, www.hbhetboek.nl.

Bestel het boek

Prijs van het boek HB: €22,50

‘De ervaring is ons gereedschap in wording.
Wij allen kunnen bijdragen aan de grote transformatie
die NU voor de deur staat’.
HB

HB2 Harry Beckers

Inhoudsopgave

HB2 inhoudsoverzicht

Bekijk hier eventueel de gedetailleerde inhoudsopgave uit het boek:

hb2 inhoud 1
HB2 inhoud 2
Bestel het boek
Foto Ronald Jan Heijn

Over de redacteur

Zonder te weten werd Ronald Jan Heijn opgeleid om een boodschapper van de Nieuwe Tijd te worden. En bovenal mocht hij getuige zijn van het zware voorbereidingspad van Harry Beckers om uiteindelijk te kunnen meewerken aan Zijn naar buiten treden. In augustus 2016 kreeg Ronald Jan het sein van Harry om het boek ‘HB, een nieuwe tijd breekt aan’ af te ronden en uit te geven. In februari 2017 werd het Harry duidelijk dat de voorbereidingen pas echt afgerond zou zijn als zijn dagboekverslagen openbaar worden. Hij vroeg Ronald Jan om hiervan de redactie te doen, in te leiden en het uit te geven.

Ronald Jan Heijn is van jongs af aan bezig geweest met een ruimere manier van denken. Na vele hindernissen, dalen en tegenstrevers (zijn beste leermeesters) aan de ene kant en als ‘student van de ruimere werkelijkheid en de Leringen van de Oude Wijsheid’ aan de andere kant wilde hij zijn hele leven al bruggen slaan. Zo ook in zijn studies bedrijfskunde en later culturele antropologie, en in zijn interesses in spirituele cursussen en esoterische boeken. Ronald Jan komt uit de nationaal bekende kruideniersfamilie van Albert Heijn en was ooit tophockeyer in het Nederlands Elftal. Zijn vader werd ontvoerd en vermoord, de dader door hem vergeven. Om bij te dragen aan een betere wereld startte hij het grootste holistische centrum van Nederland, Oibibio in Amsterdam. Na 8 jaar – Oibibio ging aan z’n eigen succes ten onder – en vele tegen­slagen verder kwam hij Harry Beckers tegen. Samen begonnen ze met lezingen – en later een documentaire – over een ruimere manier van denken, bewustzijn en het leven na de dood.

Voor de inhoudelijk website van RJ, zie www.helloaquarius.org

Reacties van lezers op HB (deel 1)

Het voelt alsof ik een schat in handen heb, ik ga zelfs veel langzamer lezen, dit voelt zo waar, mijn hart blijft vreugesprongetjes maken.

-- Sophie
Ik ben pas op een kwart, maar ben je intens dankbaar voor de nuance die je aanbrengt wat betreft de samenzweringstheorieën.
HB staat voor mij nu zeker voor Hoopvol Boek.
-- Yolanda

Dank voor het opsturen van je nieuwe boek! ik ben er meteen in begonnen en het resoneert aan alle kanten! ik ben heel erg benieuwd hoe het boek zijn weg zal vinden.

-- Coen

Wat een fantastisch werk is hier geleverd. Wat een energie zit hierin. Ik was diep ontroerd dat wij tot je selecte groep van eerste lezers mogen behoren. Het ziet er prachtig uit, we gaan er meteen aan beginnen!

-- Marion

Wat een verrassing toen ik eergisteren thuis kwam en je boek in de brievenbus vond. Ondanks weinig tijd ben ik toch lekker op de bank gekropen en heb hoofdstuk over Harry’s incarnaties gelezen. Het leest als een “trein” en we kijken uit naar al het andere moois in je boek.

-- Sonja

We voelen ons echt vereerd om de pre release daarvan te hebben ontvangen. De prachtige en vooral ook zorgvuldige woordkeuze spreekt ons zeer aan. We zijn in het weekend ook beiden direct aan het lezen gegaan, maar hebben uiteraard meer tijd nodig om daar mee verder te gaan. Het hoofdstuk over Egypte en Atlantis vinden wij nu al zeer fascinerend! Al met al een bijzonder boek en ook heel inspirerend.

-- Ineke & Steven

Met deze materie ben ik niet bekend, maar nu ik het lees, geeft het mij het gevoel dat ik even ‘buiten mijn eigen cirkeltje’ mag kijken. Heel apart en inspirerend.

-- Doris

Natuurlijk wist ik dat het er aan kwam, maar toch… wat een verrassing! Ik beleef een boek altijd als een totaal: stoffelijk (hoe voelt het aan, hoe ruikt het), emotioneel, mentaal en – zeker in jouw geval – spiritueel. Ik heb pas een globaal blik kunnen werpen en ook mijn vrouw deed dat met veel genoegen, maar dit boek, waarin natuurlijk een aantal dingen staat die ik al wel kende, ga ik heerlijk  ‘consumeren’.

-- Dries

Ik heb het al even snel doorgenomen en ‘gescand’, maar wat een fenomenaal boek! Dit zijn zulke belangrijke feiten die naar buiten gebracht worden. Nu is het de tijd. Heel fijn, dat je dit boek geschreven hebt, veel dank!

-- Rob

Wat een grote verrassing mocht ik vandaag van je ontvangen, en wat een lijvig boek is het geworden! Dank je wel! Ik heb er al wat stukjes in zitten lezen en je hebt een prettige toon gevonden. Een spannende tijd zal het voor je worden. Ik gun je een goede ontvangst!

-- Erik

Het werkt als een magneet, het laat me niet los en wil gelezen en doorvoeld worden. Het ontroert me.

-- Juul

Wat een groots en helder overzichtswerk. Complimenten! Hoewel ik niet alles ‘begrijp’ (daarvoor verdiep ik me er onvoldoende in) resoneert jouw werk kennelijk zo in mij dat ik me soms bijna verwonder.

-- Ineke

Heb je het boek gelezen of ben je bezig met lezen?
Wil je graag laten weten wat je ervan vindt?
Dan is hier een mogelijkheid, alvast dank!

Geef je mening over het boek
Lees wat anderen ervan vinden
HB2 voorkant
Download een fragment
Bestel het boek

De missie

Dit boek wordt uitgegeven in eigen beheer, volgens de wetten van de nieuwe tijd, vanuit dienstbaarheid, zonder winstoogmerk, steeds investerend in de ideële missie: bijdragen aan de bewustzijnsverruiming van de mensheid. Het doel van het leven is om onwetendheid om te zetten in inzicht. Dit boek wil graag hieraan bijdragen door tekst en uitleg te geven over het proces en de activiteiten van de Wereld-vernieuwer Harry Beckers (HB), over het nieuwe Watermantijdperk, over het werk van de Geestelijke Hiërarchie, over het ruimere denken en over de Leringen van de Tijdloze (Oude) Wijsheid, en dus over onze werkelijke (goddelijke) afkomst en ons evolutionaire doel.

Ook dit boek is geschreven voor een groot publiek; niet alleen de spiritueel geïnteresseerde, maar ook de beginnende nieuwsgierige zal zijn weg kunnen vinden. Onze innerlijk strijd met ons eigen donker betreft ons allemaal; en ook de Grote Ommekeer in de wereld zal iedereen raken.

Meer informatie

De website Hello Aquarius

De inhoudelijk website over het proces van HB, over (de komst van) het nieuwe Watermantijdperk en de nieuwe manier van denken.

De film Staya Erusa

Informatie over de documentaire uit 2007 over bewustzijn, het leven na de dood en de nieuwe manier van denken.

Nieuws en in de media

Mochten er uitingen in de media zijn over het nieuwe boek, dan kun je die hier vinden.

Bestel het boek